AlmaregårdenAlmaregården
Onsdag - Fredag: 13-18
Lördag: 10-16
Söndag 12-16
Läs mer om öppettider

Sommar på Almaregården

 

Varmt välkommen till Almaregården som har butiken full med fina snittblommor och växter i olika sorter och färger. En vacker bukett är ett måste på bordet.

I växtcentret står perenner, örter, pioner och sommarblommor på rad och väntar på sina nya ägare. Våra perenner kommer från en svensk odlare som odlar perenner på friland. Dvs de har aldrig stått i växthus. Det ger starka och pålitliga perenner med ett väl utvecklat rotsystem och en bra härdighet för det svenska klimatet.

Jord från Emmaljunga Jord, gödning, spaljeér, krukor, beskärningsverktyg och i stort sett allt du behöver för din trädgård

Botanisera bland alla fina engelska redskap från Burgon & Ball. Prova ut en ny sekatör inför säsongen. Kanske vill du lära dig hur man slipar den, så att den är lika vass hela säsongen. Vi visar hur det går till. Vi har stor sortering på beskärningsverktyg och här får du gärna prova verktyg innan du bestämmer dig. Vi säljer Felco, ARS, Barnell, Gardena, Burgon & Ball.

En fin stråhatt skänker skugga och karaktär för såväl arbetspassen i trädgården som promenaden på stranden. Almaregården är välsorterade på stråhattar för både damer och herrar.

Goda ostar från Möllans Ost i Malmö, salami och annat för vardagsmys och kalas hittar du på Almaregårdens delikatessavdelning. När nu grillsäsongen är här kanske vi kan fresta med goda korvar att lägga på grillen och Stubbs goda marinader och grillsåser.

På Almaregården hittar du det vanliga och ovanliga för Hem & Trädgård


Varmt välkommen att besöka oss på Almaregården.
Christina & Peter