AlmaregårdenAlmaregården
Sedan julhegen har vi stängt för julfirande och vintervila och öppnar när våren kommer till Kämpinge. Dvs någon gång i Mars.
Läs mer om öppettider

Julen är Magisk på Almaregården


Nu närmar vi oss slutet på vår Julutställning. Välkommen till Almaregården och upplev en magisk jul hos oss!

Denna sista veckan före jul har vi öppet fram till och med Lillejulafton, klockan 16. Sen stänger vi för julfirande och vintervila och öppnar när våren kommer till Kämpinge. Dvs någon gång i Mars.

Julgransförsäljningen är fortfarande i full gång och precis som tidigare år så är det närodlade och nyhuggna julgranar från Skånska Degeberga som vi erbjuder. Det finns den klassiska svenska rödgranen, kungsgran och så klart Slottsgranen. En formklippt disneylik julgran.(Slut för säsongen) Bättre än så här blir det inte. Vi har även julgranar på rot i kruka.

I skrivande stund (läs onsdag 22/12) har vi ett litet antal rödgranar och desto fler kungsgranar kvar. Det finns även några små rödgranar på rot i kruka kvar. Här finns även granris i buntar kvar.

I fjol blev det inga julinspirationskvällar som det var planerat. Vi valde att ställa in och istället göra en variant som vi filmade i vårt kök. Den filmen kan du fortfarande titta på här.

Vårt lilla Fik är öppet och vi erbjuder sittplatser ute i trädgården i vår nya uteservering (under tak), utomhus vid ståborden med värmare eller sittplatser ute i ladan, som är julsmyckad. Kakorna kommer från Olof Viktors i Glemminge på Österlen. Till det kan vi erbjuda varma panninis, vår goda Gulaschsoppa, varm choklad, glögg och mycket annat gott till försäljning i fiket.

Snart lanserar vi vår nya hemsida och webbutik med massor med nyheter. Till gamla och nya kunder i webbutiken så önskar vi bara att ni härdar ut lite till. Det blir snart mycket bättre!

Vi ligger mitt i gamla Kämpinge By med utsikt över havet och Söderslätt.

Välkommen till Almaregården

Christina, Åsa, Matilda, Linn, Tintin & Peter