AlmaregårdenAlmaregården
Onsdag-Fredag 13-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16
Kristi Himmelsfärdsdag 25/5 10-16
Fredag 26/5 10-18
Läs mer om öppettider

Vår på AlmaregårdenNär nu temperaturen ökar och solen gör sig påmind så börjar det kanske klia i fingrarna för att påbörja trädgårdsarbetet på allvar.

I stort sett varje dag kommer det nya växter till oss såsom perenner, örter, pioner, klätterväxter, rosor, fruktträd och bärbuskar. De flesta av våra växter kommer från Svenska odlare som odlar sina växter på friland. Det innebär att de inte drivits upp i växthus utan de är i takt med tiden. Detta ger tåliga växter med ett väl utvecklat rotsystem som passar bra för vårt klimat. Äntligen har alla sommarblommorna kommit också!

Hos oss finner du det mesta du behöver för din trädgård som jord, gödning, växtskyddsmedel,redskap, bevattningsartiklar, spaljeér, krukor och inte minst av allt. Någon som kan hjälpa dig.

I vår delikatess hittar du nu en massa spännande saker för grillsäsongen såsom fin korv att lägga på grillen och hela Stubbs sortiment av grillsåser och marinader. Precis som tidigare så har vi ett litet trevligt sortiment av delikatessostar. Veckans ostbricka innehåller 3 goda ostar för endast 99 kronor.

Varmt välkommen att besöka oss på Almaregården.
Christina & Peter