AlmaregårdenAlmaregården
Onsdag - Fredag: 13-18
Lördag: 10-16
Söndag: 12-16
Läs mer om öppettider

Sommar på Almaregården

 

Vi finns på Almaregården i Kämpinge, där de sydligaste delarna av Söderslätt i Skåne möter havet. Med influenser från Engelsk trädgård och Italiens Toscana har vår dröm om ett eget smultronställe för dig som tycker om trädgård, växter, heminredning och romantisk lantlig stil, vuxit fram.

Varmt välkommen till en butik full av säsongens alla blommor och växter. Bland annat våra härdiga, frilandsodlade (svenska) perenner, pioner, clematis, bärbuskar och mycket mer

Stor sortering av fruktträd. Träden är i A-kvalitet och i de flesta fall E-certifierade och kommer från en svensk odlare.

På Almaregården finner du ett litet sortiment av väl utvalda delikatesser,lantchips, Fransk Rieme lemonad, ostar och goda marmelader från soliga Korsika och kex som passar till ost. Ostarna kommer från Möllans ost i Malmö och vi kan varje vecka erbjuda "Veckans ostbricka" från Möllans Ost!

Vår egen lakrits är nu åter i lager. En lakrits som smakar precis så som vi vill att den ska smaka; Nygjord, fri från gelantin och gjord på den allra bästa lakritsroten. Den från Iran! Almaregårdens lakrits finns i smakerna; Salt, Söt, Naturell Söt, Söt med chilli och Lakritspengar. Som accessoarer finns gammeldags violblomma och kolaskruv.

Nu har du möjlighet att hyra Almaregårdens Rättarbostad. Kanske som ett semesterboende en vecka i sommar eller för ett längre tillfälligt boende. Läs mer om vår Rättarbostad här.

 

Väl mött!


Christina och Peter Sandgren