AlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregården
Onsdag - Fredag 13-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16
Läs mer om öppettider

Sommar på Almaregården

 

Trots att sommarsäsongen går mot sitt slut så har vi en hel del perenner, rosor, pioner, prydnadsgräs kvar och precis som tidigare så är de närproducerade.

Våra växter är i de flesta fall odlade på friland, för då blir de bättre och tåligare. Detta gäller även våra bärbuskar som hallon, amerikanska blåbär, krusbär och vinbär.

Vi har även många sorters klematis och andra fina klätterväxter såsom blåregn, kaprifol, pipranka och japansk träddödare. (Jo, den heter faktiskt så)

Sortimentet med svenskodlade fruktträd i A-kvalitet är uppfyllt, här finner du många sorters äpplen, päron, bigarå, plommon och till och med päronkvitten.

I vår delikatessavdelning finner du drygt 200 olika delikatesser såsom Stubbs berömda sortiment av grillsåser, marinader och rub. Också delikatessostar från Möllans Ost såklart. Varje vecka erbjuder vi "Veckans ostbricka"med 3 utvalda delikatessostar för endast 99 kronor.

Nyinkommet! Flera spännande sorters korvar att lägga på grillen. Bland annat färsk Salsiccia från Toscana. Från Rioja i Spanien kan vi presentera Alejandros fantastiskt goda korvar. Innehåller det som korvar ska innehålla dvs kött och kryddor. Från Sverige har vi Heberleins goda grillkorvar samt Per i Vikens klassiker "Per i Parma". (Med reservation för slutförsäljning av vissa sorter).

Varmt välkommen att besöka Almaregården
- En annorlunda Blom- & Trädgårdsbutik.

 

Christina och Peter Sandgren