AlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregården
Tisdag-Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16
Läs mer om öppettider

Julen är Magisk på Almaregården

 

Hos oss på Almaregården finner du den där härliga julstämningen som bara kan infinna sig på en gård på landet. Här samsas julens alla blommor med personligt utvalda saker att smycka hemmet med.
Här finns inspiration och dekorationer för alla kalasen i advent och till jul. Oavsett om du köper en färdig dörrkrans eller föredrar att göra den själv, så hittar du tillbehören här.

Nu har julgranarna kommit! Nyhuggna direkt från en odlare i norra Skåne. Vi har rödgran (dvs den vanliga granen som doftar), Kungsgran, Slottsgran ("disneygranen") och gran på rot i kruka. Här finns även granris i bunt

Vi erbjuder hemkörning av julgranar till Höllviken, Kämpinge, Räng, Räng Sand, Ljunghusen, Skanör, Falsterbo, Skåre, Stavstensudde och Skegrie tätort.

På vår nyöppnade delikatessavdelning hittar du drygt 170 olika produkter. Här finns bland annat  delikatessostar från Möllans Ost i Malmö, Stubbs sortiment av marinader och grillsåser, fermenterad vitlök (Black garlic), Thorntons kolor, färsk anklevermousse, lantpateér, konfiterade anklår, sniglar, tryffelolja, lufttorkad salami,  Engelskt The, oliver, oljor, pasta, pastasås, risotto, kex, antipasti, kakor, Fransk lemonad, Larssons chips och IL Fornaios ekologiska mathantverk från små lokala Italienska producenter och massor av annat spännande, nyttigt och onyttigt. Vi säljer även Sövdes äppleglögg.

Varje vecka säljer vi veckans ostbricka med 3 stycken utvalda delikatessostar för endast 99 kronor.

Julpysselkvällarna startar snart. Då intresset för att pyssla hos oss varit stort i år, så har det tillkommit fler datum! Läs mer om det här. Det finns några platser kvar på julpysselkvällarna och är ni ett sällskap på minst 10 personer, så kan ni få en egen kväll.

Ett stort tack alla ni 190 personer som deltog i våra traditionella Julinspirationskvällar med glöggprovning. Sorterna vi provade var Blossa 14-årgångsglögg med lavendel, Goder Afton rödvinsglögg, Sövde Äppleglögg-alkoholfri och Sövde Äppleglögg spetsad med vodka.

Varmt välkommen att besöka Almaregården
- En annorlunda Blom- & Trädgårdsbutik.


Christina och Peter Sandgren