AlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregården
Onsdag-Fredag 13-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16
Läs mer om öppettider

Vår på Almaregården

 

Solen skiner i Kämpinge (ibland i vart fall). Ängelholmsglass har varit på Almaregården och fyllt upp med glass för säsongen. Sättpotatisen från Bjärehalvön har kommit. Möllans Ost har levererat de första ostarna. De Italiensk örterna är på plats. De första pelargonerna (inomhus!) är här. Snittblommorna är satta i vatten. Veckans ostbrickor är packade. Nu är det vår på Almaregården!

Nu har vi även fått in de första fina perennerna och precis som tidigare så är de närproducerade och odlade på friland, för då blir de tåligare.

På torsdag kväll den 23 har vi kurs i ympning av fruktträd. Här får du lära dig att ympa nya fruktträd och att ympa på gamla träd. I kursavgifter ingår att du går 2 träd som du får ta med dig hem. Läs mer här

I vår delikatessavdelning finner du drygt 200 olika delikatesser såsom Stubbs berömda sortiment av grillsåser, marinader och rub. Också delikatessostar från Möllans Ost såklart. Vi kör igång på direkten med veckans ostbricka, dvs 3 utvalda delikatessostar för endast 99 kronor.

För dig som vill korttidshyra vår Rättarbostad så finns där lediga veckor kvar; vecka 23, 24 och 25  samt vecka 33 och framåt.
Kontakta Peter på 0702-806991 om du vill veta mer. Här kan du ser hur den ser ut.

Varmt välkommen att besöka Almaregården
- En annorlunda Blom- & Trädgårdsbutik.

Snart öppnar vi för säsongen!
Väl mött då.

Christina och Peter Sandgren