AlmaregårdenAlmaregården
Onsdag - Fredag: 13-18
Lördag: 10-16
Söndag: 12-16
Vecka 36, dvs 3-7 september
har vi stängt!
Läs mer om öppettider

REA på Almaregården

 

Vi finns på Almaregården i Kämpinge, där de sydligaste delarna av Söderslätt i Skåne möter havet. Med influenser från Engelsk trädgård och Italiens Toscana har vår dröm om ett eget smultronställe för dig som tycker om trädgård, växter, heminredning och romantisk lantlig stil, vuxit fram.

På Söndag den 21:a September har vi kurs i att beskära fruktträd. Här har du chansen att lära dig klippa fruktträd av Peter Sandgren, certifierad trädbeskärare med Grönt Kort från Riksförbundet Svensk Trädgård. Han går igenom trädets fysiologi och grunderna i beskärning av fruktträd i blomsterbutiken på Almaregården. Därefter får deltagarna följa med ut i trädgården och beskära allt från unga till gamla träd. Man får tips på renovering av gamla fruktträd och möjlighet att prova på olika verktyg. Kursen kräver föranmälan. Läs mer här om kursen.

Vår stora sommar REA här på Almaregården fortsätter några dagar till. Passa på att fynda och hjälp oss att ge plats för sensommarns och höstens alla nyheter.

Vi säljer ut samtliga utexäxter , utom fruktträd och säsongens nyheter, till 50 % rabatt. Här hittar du perenner, pioner, clematis, bärbuskar, jordgubbsplantor, örter, rosor, prydnadsgräs och mycket annat.

Inne i butiken och i ladan rear vi ut massor med heminredning, utekrukor, gjutjärnskrukor,växtstöd, spaljéer mm till 30-50 % rabatt.

Vi har även 30-50 % rabatt på de sista av våra design-vattenspridare. Du vet de som snurrar runt och som vi brukar ha uppsatta i butiksträdgården.

Vi säljer ut alla delikatessostar som finns kvar, till 30 % rabatt.

Samtliga fröer säljes ut med 50 % rabatt. Och ja du förstår här finns massor med varor till starkt rabatterade priser.

 

Väl mött!


Christina och Peter Sandgren