AlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregården
Jultider (10/11-23/12):
Tisdag - Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16
Läs mer om öppettider

Julutställning "Julen är magisk på Almaregården" 10/11 -23/12

 

Nu har årets julutställning, "Julen är magisk på Almaregården", öppnat. Vår lada är full med julmys, inspiration, blommor, kransar och pyssel.

Inför jul och advent arrangerar vi julpysselkvällar, där vi träffas och pysslar. Du väljer själv vad du vill arbeta med. Kanske binda en fin krans till advent eller plantera egna julgrupper. Vi står för inspiration och handledning. Mer information om Julpysselkvällarna finner du här.

Almaregårdens julgranar har kommit. De kommer från en skånsk odlare och finns bland annat i "slottskvalitet". Vackrare kan en julgran inte bli. Vill du ha en mindre gran i kruka eller en vanlig kungsgran eller väldoftade rödgran, så finns det också. Vi erbjuder även hemtransport av din julgran, så slipper du smutsa ner bilen! (Gäller Höllviken, Kämpinge, Räng, Rängsand, Ljunghusen, Skanör, Falsterbo, Skåre, Stavstensudde, Skegrie)


På vår delikatessavdelning finner du nu en hel del nyheter för hösten, julen och advent. Vi fortsätter såklart med veckans ostbricka från Möllans ost. 3 ostar för 99 kronor! Nu har den goda engelska whiskeycheddarn och stiltonosten kommit. Vi hjälper dig gärna med presenter och delikatesslådor.


Varmt välkommen att besöka oss på Almaregården.
Christina & Peter