AlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregården
Onsdag-Fredag 13-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16
Läs mer om öppettider

Påsk på Almaregården

 

Meterologerna har utropat Vår. Solen skiner i Kämpinge. Ängelholmsglass har varit på Almaregården och fyllt upp med glass för säsongen. De första perennerna och penseérna har kommit. Sättpotatisen från Bjärehalvön har kommit. Möllans Ost har levererat de första ostarna. De Italiensk örterna är på plats. De första pelargonerna (inomhus!) är här. Tulpaner i olika färger är satta i vatten. Veckans ostbrickor är packade. Nu har Almaregården öppnat för säsongen!

Nu har vi även fått in de första fina perennerna och precis som tidigare så är de närproducerade och odlade på friland, för då blir de tåligare.

Vissa saker är precis som det brukar vara här på Almaregården. Andra är helt nya. Under de närmaste veckorna fram till påsk kommer vi dagligen att få in nya saker för hem och trädgård.

En nyhet i år är att vi under våren arrangerar ett antal kundkvällar, seminarier och kurser som vi hoppas du ska finna intressanta. Läs mer här

I vår delikatessavdelning finner du drygt 200 olika delikatesser såsom Stubbs berömda sortiment av grillsåser, marinader och rub. Också delikatessostar från Möllans Ost såklart. Vi kör igång på direkten med veckans ostbricka, dvs 3 utvalda delikatessostar för endast 99 kronor.

För dig som vill korttidshyra vår Rättarbostad så finns där lediga veckor kvar; vecka 23, 24, 25 och 27 samt vecka 33 och framåt.
Kontakta Peter på 0702-806991 om du vill veta mer. Här kan du ser hur den ser ut.

Varmt välkommen att besöka Almaregården
- En annorlunda Blom- & Trädgårdsbutik.

Snart öppnar vi för säsongen!
Väl mött då.

Christina och Peter Sandgren