Almaregården
 

Aktiviteter på Almaregården

bild1

I fjol blev det ingen julinspirationskväll som det var planerat. Vi valde att ställa in och istället göra en variant som vi filmade i vårt kök. Den filmen kan du fortfarande titta på. Klicka här.

Men i år blir det julstämning så som vi är vana vid och du är välkommen till någon av våra julinspirationskvällar.

Båda kvällarna är nu fullbokade, men du får gärna skicka ett mail till oss på blommor@almaregarden.se, så sätter vi upp dig på vår väntlista.


Inbjudan till årets julinspirationskvällar på Almaregården!

 

Välkommen 10:e eller 11:e november!
Du är hjärtligt välkommen till inspirationskväll på Almaregården onsdagen 10:e eller torsdagen 11:e november. Vår julutställning har premiäröppnat och ladan är full av spännande julinspiration.

Vissa saker är precis som de brukar vara på Almaregårdens julinspirationskvällar. Andra är helt nya…

Vi träffas klockan 19 ute i vår lada. Där får du inspiration inför advent och jul till doften av glögg och i skenet av stearinljus.

Håkan Paulsson och Peter Sandgren (Almaregården) delar sedan lång tid ett stort intresse för matlagning och inte minst äldre mathantverk. De delar med sig av sina kunskaper på scenen under enkla och lättsamma former. I år får du tips om hur du lägger in sill och kryddar din egen julsnaps. Vår traditionella glöggprovning fortsätter vi såklart med och även i år sker den under ledning av Håkan Paulsson. Vi provar några klassiker och några nyheter.

bild2

 

Du bjuds på en rykande varm och god gulaschsoppa med bröd. Till den serveras vin och vatten. Vi bjuder på provsmakning av ostar och delikatesser som passar såväl till fest som vardag, framför allt i adventstid och till jul.

 

bild3

 

Du får lyssna till Maurizio Soronne och Håkan Wendner som bjuder på härlig sång och julmusik.

Under kvällens lopp lottar vi ut en välfylld delikatesskorg med ostar, kex och annat gott från vår delikatessavdelning. Du har även chans att vinna en korg fylld med vår egen lakrits och konfekt. Hela kvällen får du också 10 % rabatt på dina köp hos oss på Almaregården.

Kostnaden för kvällen är 195 kronor per deltagare och anmälan är bindande. Detta är en tillställning för vuxna, så du ska vara över 18 år. Du väljer vilken av kvällarna som passar dig bäst. Tänk på att antalet platser är begränsat!

Vi vill gärna ha din anmälan så snart som möjligt. Anmäl dig antingen vid ett besök i butiken eller via mail till: blommor@almaregarden.se. Ta gärna på dig varma kläder och skor, för det kan vara lite svalt i ladan.

Välkommen att få en försmak av julen hos oss!