Almaregården

Kastanjestaket

Kastanjestaket - idealiskt som skydd eller inramning i trädgården eller på terrassen. Vi säljer 2 olika typer av kastanjestaket och grind och stolpar. Staketen tillverkas av kastanjeträd som klyvts och sedan bundits samman med galvad ståltråd. Kastanj innehåller mycket garvsyra vilket konserverar och bevarar . Staketet håller länge och behöver inte behandlas.

KASTANJtyp2_2

 

KASTANJtyp2_3

Staketet monteras enklast genom att skruvas i stolpar som slås ner i marken med cirka 2 till 2,5 meters mellanrum. Stolparna bör slås ner 40-60 cm för att ge god stabilitet. Använd helst rostfri eller galvad skruv.

Staketen finns att titta på i vår butik i Kämpinge i södra Skåne, här har vi också ett mindre lager. Vill du köpa staket och ta med dig hem direkt, så kontakta oss gärna i förväg så att vi säkert har ditt staket hemma.

Vill du ha det skickat hem till dig så hjälper vi er gärna med det också. Fraktkostnaden tillkommer och den varierar med var du bor och så klart hur mycket som ska skickas. Leveranstid normalt en arbetsvecka, efter klarlagd beställning. Just nu råder det en mycket osäker leveranssituation.

För att du ska få ett exakt pris på transporten så behöver vi veta ditt postnummer och såklart omfattningen på din beställning. Kontakta oss gärna för en offert; info@almaregarden.se

Staketet monteras enklast genom att skruvas i stolpar som slås ner i marken med cirka 2 till 2,5 meters mellanrum. Stolparna bör slås ner 40-60 cm för att ge god stabilitet. Använd helst rostfri eller galvad skruv.

 

Det täta staketet är ett kastanjestaket som finns i fyra olika höjder, 90, 120, 150 och 175cm och köps på rulle om 5 meter. Avståndet mellan pinnarna är 4-5 cm.

 

KASTANJtyp2_1

Bilder ovan; Kastanjestaket av den täta typen.

Det glesare staketet är samma som det täta, med det undantag att det har 7-8 cm mellan pinnarna i staketet. Ett glesare staket med andra ord. Staketen finns i fyra olika höjder, 90, 120,150 och 175cm och köps på rulle om 10 meter för 90 och 120cm:s höjden och 5 meter per rulle för 150 & 175 cm:s.

KASTANJgrind

Bilder ovan; Kastanjesgrind. Levereras med gångjärn/hängslen och hasp. Stolparna att hänga grinden i säljs separat.

 

 

Priser 2020 - För Almaregårdens kastanjestaket

 

Det täta staketet, 4-5 cm mellan pinnarna.

 

Det glesa staketet, 7-8 cm mellan pinnarna.

 

 

Grinder.

 

 

Frakt, hemtransport inkl telefonavisering.

 

Återförsäljare: Almaregården, Räng Sandsvägen 6, 236 61 Höllviken

Telefon: 040-45 70 24 eller 0702-80 69 91 (Peter)

E-mail: info@almaregarden.se www.almaregarden.se

 

KASTANJtyp2_4

Staketet levereras på rulle.